Horeca/Winkels

HORECA en WINKELS

Horeca Wij leveren voornamelijk aan de horeca.Peter en Lian Het mooie daaraan is dat je de koks persoonlijk spreekt. Zij moeten met ons ijs een mooi nagerechtje op het bord zetten. U moet het ijs echt eens geproefd hebben dan proeft u gelijk de ambachtelijke smaak. De vanille roomijs die zo lekker romig is en gemaakt van vanillestokjes of die aardbeiensorbet die zo heerlijk is. Je proeft ook echt de aardbeien die erin verwerkt zijn. Wij werken met natuurlijke producten dus geen fruitpasta’s. U kunt bij ons ijs laten maken wat geheel aan uw wensen voldoet. Er kan ijs gemaakt worden van allerlei producten zoals, groenten, kruiden, likeuren,koek, snoep enz. Het leuke daaraan is dat u uw restaurant kan laten onderscheiden van een ander restaurant met uw nagerecht. U kunt ook zelf een recept aanleveren. Wat kunnen wij zoal voor u maken:

– Roomijs op basis van verse melk van onze eigen koeien     CJ-Ice-cream-containers
– Sorbet ijs op basis van suikerstroop met vers fruit – Yoghurt ijs
– Suiker vrij ijs voor diabetische mensen – kinderbekers gevuld met ijs (beker kan mee naar huis genomen worden)
– ijsgebakjes met of zonder kapseldeeg – ijsstaven met of zonder kapseldeeg
– ijstaarten met of zonder kapseldeeg
– bruidsijstaarten
                                                                                           Tevens hebben wij ook een ijscokar.

Winkels Voor winkels vullen wij leuke een persoons ijsbekertjes met een boerderijmotief erop waardoor het ambachtelijke nog eens extra naar voren komt. En ontzettend mooi voor in de vitrine. En 1 liter verpakkingen. Ook hier kunt u uit alle smaken kiezen. De meest gangbare smaken staan op de prijslijst. Maar voor de meest exclusievere smaken mag u ons altijd bellen. Die staan niet op de lijst. U kunt bij ons bestellen via de mail:

ijsboerderijmade@hetnet.nl
Of telefonisch: 0162-682755 / 06-55368342

Het ijs wat in het weekend of uiterlijk dinsdagavond besteld word kan nog dezelfde week geleverd worden. Speciale wensen graag tijdig doorgeven.

Wij bezorgen het ijs zelf, waardoor er nauw contact is met uw bedrijf. Het afleveren van uw bestelling zal woensdag of donderdag zijn. Ligt aan de regio waar u woont. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.